Szolgáltatások

Pedikűr

Lábaink egészségének fontosságát nem vitathatjuk de mégis aránytalanul kevés figyelmet fordítunk rájuk. Pedig ha belegondolunk egész nap teljes testsúlyunkat cipelik. Lábaink ápolása közel sem kizárólag esztétikai kérdés, kondíciójuk egész szervezetünk egészségi állapotára kihat. 

De mit is jelent a pedikűr?
A pedikűr gyakorlatilag lábápolást jelent. Talán a legáltalánosabb probléma a berepedezett vérző, kiszáradt sarok ami ugye cipőbe bújva sem egy nagy élmény, hát még nyáron egy csinos szandálban, amit szinte megkoronáz egy csúnyán vágott lábujj köröm.

Gondoskodnunk kell arról hogy lábaink mindig ápoltak legyenek. Ha már megvan a baj akkor a leghelyesebb lépés hogy elmegyünk egy pedikűröshöz aki szakszerűen eltávolítja a bőrkeményedéseket, repedéseket és kezeli a körmöket.

Fontos a körmök helyes kezelése is hiszen egy hosszú köröm könnyen fellevegősödhet a nyomás hatására kitűnő állapotokat teremtve a körömgomba kialakulásához. Az otthoni sarokgyalus reszelés nem nyújt kielégítő megoldást a sarok problémára hiszen túl mélyen is vághatjuk vagy rosszabik esetben bevághatjuk a bőrünket ami eredményeképp még több bőrkeményedés termelődését idézhetjük elő.

Nálam professzionális pedikűrös ágyban, erőlködés nélkül, teljes kényelemben szépülhetsz, bőröd gyógyulhat! Várom azokat a kedves hölgyeket és urakat akiknek fontos lábuk egészsége es nem utolsó sorban szép és ápolt lábakat szeretnének!

Manikűr

Ide tartozik a köröm rövidítése, formázása, letapadt bőr fellazítása. Ezek után az áztatás következik. Ezt végezhetjük bőroldó folyadékkal is. Áztatás után eltávolítjuk olló segítségével az elhalt bőrréteget. Olajozunk, kérmezünk a szolgáltatás végén. Választható a szolgáltatás végén lakkozás, géllakozás

Géllakk

Erősített gél lakkot készítek, compact base géllel dolgozom.

Műköröm